Nyheter

Exaktor lanserar ny LED-belysning för kontor och konferensrum

Nya LED-armaturen Ra från Exaktor har tuff industrilook med strukturlackad yta, textilsladd och synliga skruvar.

Bra färgåtergivning och ett ljus som är både indirekt och direkt gör Ra lämplig som belysning till flera miljöer som till exempel kontor, konferensrum eller skolor. LED-armaturen kan även placeras över en receptionsdisk eller kassadisk.

Man kan välja att få LED-belysningen Ra med DimEasy eller med inbyggd smart sensorstyrning (active+), en energibesparande helautomatisk lösning med närvarodetektering och konstantljus, CLO, över livslängd.

LED-armaturen Ra erbjuder de värden som man kan förvänta sig från varumärket Exaktor. Hög kvalitet, långa garantitider, flexibilitet i kundanpassningen och inte minst en bra kundsupport med bred erfarenhet.