Nyheter

Solskyddsfilm

Solskyddsfilm även kallad fastighetsfilm är idealiskt att montera på alla typer av fastigheter där man vill bevara det naturliga solljuset men samtidigt minska värmeinstrålningen, höja fasadens utseende, få ett insynsskydd och/eller minska blekning pga UV-ljuset.

Med monterad solskyddsfilm minskar man energikostnaderna och inomhusklimatet blir behagligare. Solskyddsfilmerna är ett fast monterat solskydd som är optiskt klar och monteras på glas och finns i många olika färger och nyanser efter behov.

Fördelen med att ha solskyddsfilm monterad är att man inte behöver tänka på att det behöver hissas upp och ner vid behov och det går inte sönder när det blåser som ex. markiser, persienner mm.

Solfilmsmontören är ett av de största företagen i södra Sverige på montering av solskyddsfilm och säkerhetsfilm på bilar och fastigheter. Med sitt stora produktsortiment har man möjlighet att tillhandahålla rätt solskydd. .