Nyheter

Startskott för Oscar Properties Primus på Lilla Essingen

Detaljplanen för fastigheten Primus 1 har vunnit laga kraft. Oscar Properties går nu vidare med planeringen av de cirka 450 unika, designade och tidlösa bostäder som ska byggas på platsen. Detta helt nya bostadsområde, som trots det centrala läget har en unik närhet till grönskan och vattnet, går under namnet Primus Park.

I Primus Park, med sjöutsikt på en av Lilla Essingens stränder, planerar Oscar Properties att uppföra nio unika hus med olika karaktär, utformade i samarbete med fyra handplockade arkitektkontor. Platsen har ett fantastiskt läge präglat av närheten till klassiska stadskvarter med Mälarens stränder och promenadstråk runt hörnet.

– Närheten till staden och till Mälaren gör Lilla Essingen till en unik plats i Stockholm, vi vet att många vill få chansen att bo här och vill ge fler människor den möjligheten. Målsättning är tydlig, Primus Park ska bli de bästa bostäderna på Lilla Essingen, säger Oscar Engelbert vd Oscar Properties.

Lanseringen är planerad till hösten 2018. Läs mer om utvecklingen av Primusområdet: Stockholm.se/primus