Nyheter

Nya 3Huset ska locka söder-talanger

När många företag flyttar norröver satsar Tre på snabbväxande söderort. Den 27 september kl 9.00 visar Tre och Fabege 3Huset; ett nybyggt landmärke vid Söderstaden precis intill Nynäsvägen. Huset ska attrahera nya talanger samt vara en daglig inspiration för alla medarbetare.

– Det är lyxigt att få bygga ett nytt hus från grunden som passar vår starka kultur och våra värderingar. Huset ska ge energi och stödja vårt sätt att jobba. Som medarbetare på Tre får du stora möjligheter att forma din dag som du vill utifrån just dina behov. På så sätt kan vi ta tillvara på vår mångfald och ge förutsättningar för varje medarbetare att bli sitt allra bästa jag, säger vd Johan Johansson.

Brev från vd: Ett hus fullt av energi, samarbete och framtidstro:
”Efter tre års planering inviger vi vårt nya hus söder om söder. När andra flyttar norrut väljer vi att slå ned bopålarna i Söderstaden, som håller på att utvecklas till en hub för musik, idrott och nöjen parat med spännande etableringar inom handel, kontor och service.

Huset ska både attrahera ny arbetskraft, vara en daglig inspiration för alla medarbetare och fullt ut stödja vår verksamhet, värderingar och kultur. I en snabbt föränderlig värld, inte minst i vår egen bransch, måste vi vara öppna för intryck från andra, få energi och kunskap av varandras erfarenheter för att sedan kunna jobba fokuserat när vi bestämt oss för en väg vi tror på.

Tre har en historia av att följa med i tiden, huvudkontoret har alltid legat i utvecklingsområden som Frihamnen och senast Lindhagen. Vi vill ligga nära tidsandan, finnas där det händer och själva bidra till utvecklingen genom innovativa tjänster och tankar. Tre har under sina 15 år i Sverige varit först i branschen med nyheter som videosamtal, musikstreaming och wifi-samtal. När vi planerar för våra nästa 15 år gör vi det i energiskapande kontorsmiljöer, flexibla teamytor och stor valfrihet för våra medarbetare att lägga upp dagens arbete som det passar bäst.

Vi letade länge efter både läge och ett kontor som skulle passa oss, men bestämde oss till sist för att bygga nytt och eget. Det är väldigt lyxigt att, tillsammans med vår partner Fabege, ha fått möjligheten att bygga ett hus som passar vår verksamhet, som stöder vår kultur och våra värderingar. Varmt välkomna på ett besök.”

Johan Johansson
VD på Tre Sverige