Nyheter

Kärchers fönstertvätt WVP 10

Framtagen för att uppfylla behoven hos kommersiella användare. Med WVP 10 har Kärcher tagit fram en ny fönstertvätt för att uppfylla behoven hos kommersiella användare. Enheten är ett praktiskt tillskott vid manuell rengöring av bland annat glasdörrar, speglar, släta bordsytor, fönster, kakel och klinker.

WVP 10 gör det enkelt att suga upp kvarvarande smutsvatten från ytor efter rengöring – och lämnar inga ränder eller rester. Enheten används av entreprenörer inom fastighetsservice, i butiker och offentliga miljöer samt på hotell, restauranger och bensinstationer.

Fönstertvätten kan användas med en hand. En av dess fördelar är den relativt låga vikten, 750 gram, som kan jämföras med en surfplatta. Strömbrytaren på handtagets utsida regleras enkelt med tummen. Smutsvattentanken på 200 ml klarar både horisontell och vertikal användning utan att droppa. Efter användning är det bara att ta loss tanken och tvätta den med rent vatten eller i diskmaskin.

Batteriet har en drifttid på 30 minuter på en laddning, vilket är tillräckligt för en yta på cirka 110 m². En LED-display ovanför strömbrytaren visar batteriets laddningsstatus. Batteriet kan bytas ut för förlängd användningstid, med minimala eller endast kortare avbrott i arbetet.

Den nya modellen finns i två versioner, WVP 10 med ett batteri och batteriladdare av standardtyp (185 minuters laddningstid) och Advversionen med två batterier och en snabbladdare (60 minuters laddningstid). Denna version levereras med en extra, smalare suglist (170 mm) som är idealisk för trånga ytor, till exempel fönster med spröjs.