Nyheter

Nordsjö lanserar B2B e-handelsplattform för målare

Nu lanserar Nordsjö en B2B e-handelsplattform, Nordsjö Professional Shop, som innehåller en mängd funktioner som kommer att underlätta vardagen för yrkesmålaren. På Nordsjö Professional Shop får yrkesmålaren sina egna avtalspriser och kan enkelt beställa hela Nordsjös inom- och utomhussortiment, spackel, verktyg och tillbehör som man behöver för sitt arbete – totalt innehåller webbshopen mer än 1 000 artiklar.

Med Nordsjö Professional Shop kommer vardagen för yrkesmålaren att bli både smidigare och mer effektiv, då man utöver ett antal administrativa funktioner har möjlighet att dygnet runt beställa Nordsjöprodukter, verktyg och tillbehör, oavsett var man är.

Med den smidiga Click & Collect funktionen kan man beställa sina varor och hämta ut dem 2 timmar senare i en Nordsjö proffsbutik. Vill man hellre ha leverans till företaget eller arbetsplatsen får man sina varor redan samma dag vid beställning före kl. 09.00 på morgonen.

Andra funktioner som finns på Nordsjö Professional Shop är tillgång till alla fakturor via mina sidor, betalning av fakturor med kort, kreditöversikt, favoritlistor för produkter, snabbåtkomst till återkommande beställningar ochproduktdatablad.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda Nordsjö Professional Shop även i Sverige med funktioner som underlättar både inköp, planering och administration för yrkesmålarna. Vi vet att detta är något som efterfrågats och vi får mycket positiva reaktioner från Danmark där vi lanserade plattformen tidigare i år, säger Christine Berglund, Marknadschef Nordsjö.

E-handelsplattformen är aktiv och finns på shop.nordsjoprofessional.se och är klar att användas av samtliga yrkesmålare i Sverige som har ett konto hos Nordsjö.