Nyheter

Nytt äldreboende i Huddinge

Ett nytt äldreboende i Attendos regi ska byggas i Masmo, Huddinge. Byggstart sker i början av 2019 och inflyttning blir i slutet på 2020. Det nya äldreboendet ligger beläget i en naturnära miljö och har plats för 79 lägenheter, uppdelat på fyra plan.

– Vi är stolta över våra livsstilsboenden och det här äldreboendet kommer inte att vara ett undantag. Platsen är noga utvald för att ge våra boende en trivsam och rofylld miljö, säger Therese Ohrling, regionchef, Attendo.

Det nya äldreboendet är planerat som ett så kallat livsstilsboende med Attendos koncept Utevistelse & Trädgård. Här erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där den som vill kan ägna sig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården. Aktiviteter som läs- och sångstunder flyttas ut i växthus eller lusthus.