Nyheter

Clas Ohlsons nya Compact Store på Södermalm har öppnat

Klockan 10.00 i torsdags öppnade Clas Ohlson en ny butik i Ringen Centrum på Södermalm i Stockholm. Butiken är en Compact Store, det vill säga en butik i ett mindre format men fortfarande full av smarta lösningar och produkter samt tjänster som uthyrning av verktyg genom Hyr hos Clas Ohlson och fotoframkallning via Fujifilm.

– Det här är vår andra Compact Store på Södermalm. Vi har lärt oss mycket från vår butik i Hornstull och vi tror att butiksformatet passar utmärkt för Ringen Centrum och Skanstull så det känns fantastiskt roligt att äntligen få öppna, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Clas Ohlsons butik i Ringen Centrum har en försäljningsyta om drygt 300 kvadratmeter och ett upptagningsområde på cirka 35 000 invånare.

Foto: Matilda Hammar