Nyheter

SlangExpress fortsätter växa kraftigt i Stockholm

I början av året utökade Hydroscand den mobila slangservicen i Stockholm med ytterligare en servicebuss. I takt med att efterfrågan fortsätter att öka, väljer nu Hydroscand att växla upp med ytterligare två bussar som börjar rulla innan vintern sätter fart.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige. I Stockholm är efterfrågan så pass stor att företaget har valt att utökat tjänsten med tre servicebussar under bara 2018.

I november i år beräknas de två nya bussarna att börja rulla i staden. Detta innebär att Stockholm snart har hela tio SlangExpress-bussar som står redo att undsätta Hydroscands kunder i fält.

– Vi är oerhört stolta och glada över att våra kunder uppskattar SlangExpress. Som en del i löftet att alltid finnas närmast kunden, svarar vi nu på efterfrågan genom att utöka tjänsten i Stockholm, säger Leif Hammarberg, regionchef i Stockholm.

De nya servicebussarna kommer att utgå från butikerna i Högdalen och Upplands Väsby. I Stockholm finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för kunder som är i behov av att byta slang.

På bilden:
Hydroscands nytillskott Linus Hall förstärker det växande teamet i Stockholm.