Nyheter

Jonas Strömvall ny fastighetschef på Lidl

Den 1 november tillträdde Jonas Strömvall tjänsten som Fastighetschef med ansvar för Lidls Stockholmskontor. Jonas har arbetat på företaget sedan Lidl etablerades i Sverige 2003 och har haft flera befattningar bland annat etableringschef, fastighetschef och affärs-och utvecklingschef.

Jonas Strömvall har sedan 2016 arbetat som etableringschef, och tillträdde tjänsten som Fastighetschef den 1 november 2018.

– Det gläder oss att Jonas, som varit en viktig person i Lidl Sveriges expansion under lång tid, nu tackat ja till att axla rollen som fastighetschef för vårt stockholmskontor, säger Thomas Brattlöw, Fastighetsdirektör Lidl Sverige.

Lidls expansion i Sverige fortsätter och målet är 200 butiker till och med 2020 och ett långsiktigt mål att det ska finnas 300 butiker i Sverige. Näst på tur att öppna står butiker i Femman, Nordstan i Göteborg, Falkenberg och Erikslund i Västerås.

– Det känns jätteroligt att komma tillbaka till en roll som förändrats mycket genom åren, och att fortsatt få vara med och bidra till utvecklingen av fastighetsbeståndet i det här skedet när Lidl expanderar kraftigt, säger Jonas Strömvall.

Bild: Lidl