Nyheter

TB-Gruppen säljstartar Brf Äppelhagen

TB-Gruppen fortsätter att utveckla bostäder i Upplands Väsby och nu har turen kommit till det natursköna och familjära Frestaby.

– Äppelhagen är det perfekta valet för familjen som vill bo småskaligt på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm och Uppsala, säger Albin Samuelsson, projektutvecklare på TB-Gruppen.

Intresset för att bo i Upplands Väsby har vuxit kraftigt under de senaste åren, mycket tack vare dess attraktiva läge mellan Stockholm och Arlanda. Nu växer området Frestaby fram, en villastad med anor från 1200-talet, bara 10 minuter från Upplands Väsby centrum. Från centrum tar du dig enkelt med tåg till Arlanda på 10 minuter och till Stockholm centralstation på 20 minuter.

Äppelhagen i Frestaby är ett familjevänligt bostadsområde med förskola, skola och närlivs på promenadavstånd. Runt knuten finns en grönskande park med både lekplats och utomhusgym. Bostadsrättsföreningen består av 18 radhus om 127 kvm samt två mindre lägenheter.

– Barnfamiljen har varit utgångspunkten när vi har utvecklat Äppelhagen, säger Albin Samuelsson. I radhusen bor man bekvämt med generösa ytor fördelade på två plan, två badrum, separat tvättstuga, walk-in-closet och två parkeringsplatser. Samtliga radhus har en privat trädgårdsdel med plats för lek, odlingar och middagar med familj och vänner.

– Helhetskänslan är viktig för oss när vi utvecklar nya bostadsområden, fortsätter Albin Samuelsson. Gärdesgårdar, bokhäckar och äppelträd ramar in Brf Äppelhagen och bidrar till grönskan i omgivningen.

Försäljningen av Äppelhagens bostäder pågår just nu och inflyttning beräknas ske under våren 2020.

På bilden:
Visionsbild Brf Äppelhagen i Frestaby.
Bild: TB-Gruppen