Nyheter

Nytt avtal klart mellan Botkyrkabyggen och SafeTeam

SafeTeam har vunnit Botkyrkabyggens LOU-upphandling för låstjänster återigen. Efter konkurrensutsättning inleds nu en andra avtalsperiod där SafeTeam fortsätter sköta service och installationer av lås och dörrautomatik.

SafeTeam är sedan tidigare även Botkyrkabyggens avtalade leverantör av larm, passersystem och kameraövervakning/CCTV.

– Att vi servar all säkerhetsteknik gör att Botkyrkabyggen får en snabb och enkel hantering. När de gör en felanmälan till oss räcker det med att de felanmäler dörrmiljön. Sedan löser vi det, oavsett om det gäller lås, dörrautomatik, passersystem, larm eller CCTV, berättar Michael Taube, projektör på SafeTeam.

Kommunikationen fungerar bra i alla led. SafeTeam har flera tekniker på plats dagligen hos Botkyrkabyggen för löpande service. De är kända i området och hittar bra i fastigheterna.

Botkyrkabyggen är ett av landets större kommunala fastighetsbolag med drygt 10 000 hyreslägenheter och även kommersiella lokaler i Botkyrka kommun. I avtalet med SafeTeam ingår service och installation av bl.a. mekaniska lås, iLOQ elektromekaniska lås och Aptus passersystem.

– Botkyrkabyggen är en stor och viktig kund till oss och vi tycker det är otroligt roligt att vi nu vunnit fortsatt förtroende för ytterligare en avtalsperiod, säger Kent Rundquist, chef för SafeTeams låsavdelning i Stockholm.

Bilden:
Ida är en av SafeTeams tekniker som arbetar ute i Botkyrkabyggens fastighetsbestånd. T.ex. jobbar hon med service och installation av kortläsare och andra uppdateringar i Botkyrkabyggens passersystem.
Foto: SafeTeam