Nyheter

Ulla Hamilton ny styrelseordförande i AB Stokab

Ny styrelseordförande i Stokab 2019–2022 är Ulla Hamilton (M) enligt beslut av Stockholms kommunfullmäktige.

Ulla Hamilton är en mycket erfaren politiker, hon är bland annat tidigare borgarråd i Stockholm och satt i Stokabs bolagsstyrelse redan 1995. Under de senaste fyra åren har Ulla Hamilton varit vice ordförande i Stokab.

– Stokab har under snart 25 år skapat unika förutsättningar för höghastighetsuppkopplingar i Stockholm och är en av anledningarna till att Stockholm är en av världens mest uppkopplade städer. Jag ser fram emot att som styrelseordförande leda arbetet framåt och säkerställa att den öppna modell som Stokab står för utvecklas vidare och därmed säkerställa att Stockholm kan vara världsledande också vad gäller IoT och 5G, säger Ulla Hamilton.

Bilden:
Ulla Hamilton.
Foto: Peter Phillips