Nyheter

Camilla Broo blir ny kommundirektör i Huddinge

Camilla Broo blir Huddinges nya kommundirektör. Hon är idag kommundirektör på Värmdö kommun.
– Huddinge är en spännande kommun där väldigt mycket händer och kommunen har en viktig roll att spela i regionen. Jag ser fram emot att få vara med och förverkliga visionen att Huddinge ska vara en av de populäraste kommunerna i Stockholms län att bo, besöka och verka i. Samhällsutveckling, bostäder, arbetstillfällen, utbildning och en rik fritid är mycket viktiga områden för mig och rollen som kommundirektör i Huddinge känns som ett fantastiskt uppdrag, säger Camilla Broo.
Camilla Broo är idag kommundirektör på Värmdö kommun och har tidigare arbetat på Södertälje kommun i flera olika ledande befattningar.
– I det spännande läge som Huddinge kommun befinner sig i känns det bra att ha en riktigt vass, erfaren och handlingskraftig kommundirektör vid rodret. Camilla Broo har ett omvittnat skickligt ledarskap och djupa kunskaper om kommunens verksamheter, vilket kommer att vara till stor nytta för en kommun i stark utveckling, säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande, Huddinge kommun.
Huddinge kommuns tidigare kommundirektör Magdalena Bosson blev stadsdirektör i Stockholms stad i oktober 2018. Bengt Svenander är tillförordnad kommundirektör tills vidare.
Bilden:
Camilla Broo, Huddinges nya kommundirektör. Foto: Bildateljén