Nyheter

Erlandssons Bygg ny partner till svenska futsallandslagen

Idag finns över 150 000 registrerade futsalspelare i Sverige och sporten växer ständigt. Storklubbar som IFK Göteborg, Hammarby och Djurgården spelar i den Svenska Futsalligan som sedan säsongen 2018/19 spelas i en rikstäckande nationell serie.
– För oss är stödet till idrotten en viktig del av vårt CSR-arbete och vårt samhällsansvar. Vi är ett värderingsstyrt entreprenadföretag som tar ett ansvar för idrottsverksamheten i Sverige som står för en öppenhet för alla. Futsal är en idrott som är på uppgång med växande intresse och är dessutom en stark integrerande kraft, säger Jennie Sahlsten, koncernchef för Erlandsson Bygg.
Som partner till de svenska futsallandslagen kommer Erlandssons Bygg att synas i samband med landslagens hemmamatcher. Närmast väntar ett dubbelmöte för de svenska damerna med Italien på hemmaplan den 2 och 3 april.
Stefan Abelsted, affärsutvecklingschef Svenska Fotbollförbundet, är väldigt nöjd med det nya partnerskapet.
– Vi är stolta över att Erlandsson Bygg valt att stötta vår snabbast växande sport. Det är ett företag med bra värderingar och som passar oss bra i vårt fortsatta byggande av futsalen i Sverige.