Nyheter

HSB Norra Stor-Stockholm förstärker

Carina Ledenstam kommer närmast från Ebab där hon arbetat som avdelningschef för projektledning av byggprojekt. Dessförinnan var hon områdeschef på Stockholmshem.
Jag ser fram emot att få börja på HSB. Min förhoppning är att jag ska vara ett stöd till förvaltarna och få vara med och ta ut riktningen framåt. Jag har själv jobbat ute på fältet som förvaltare vilket jag tror är en stor fördel, säger Carina Ledenstam, ny affärsområdeschef för teknisk förvaltning på HSB Norra Stor-Stockholm.
HSB Norra Stor-Stockholm har påbörjat ett långsiktigt förändringsarbete inom förvaltningsverksamheten. HSB satsar stort på digitalisering och hållbara tjänster för att möta upp medlemmars och kunders ökade intresse för tjänster och produkter bland annat inom energifrågor.
– Jag är oerhört glad över att Carina vill ta sig an utmaningen att tillsammans med oss utveckla vår förvaltningsverksamhet. Med hennes gedigna erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete står vi väl rustade i en omvärld som förändras, säger Johnny Forsell, affärsområdeschef för teknisk förvaltning.
– Branschen står inför stora utmaningar där kraven ändras vad gäller kundernas intressen och framtida behov. Unga köper gärna in tjänster hellre än att själva utföra dem som tidigare generationer. Det gäller att pinpointa vilka behov som finns och matcha dem med vårt erbjudande, säger Carina.
Carina tillträder den nya tjänsten 1 april 2019.
HSB Norra Stor-Stockholm bedriver sin verksamhet i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands-Bro och Sigtuna kommun.