Nyheter

Park Café slår upp dörrarna i Stockholmsverken

The Park är en öppen, kreativ och personlig plats för arbete, erfarenhetsutbyte och umgänge som slog upp portarna i Stockholmsverken 11 mars. Nu slår Park Café upp dörrarna. En samlingsplats för de som bor, arbetar och rör sig området med ett brett utbud av vällagad mat och fika.

I korsningen Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan öppnar Park Café, som är en del av The Park. Det är ett matigt café med en udd åt hälsosam mat. På menyn finns frukost, luncher såsom sallader, soppor, wraps och mackor såväl som klassisk fika.

– Vi vill skapa en naturlig mötesplats där våra medlemmar tillsammans med de som bor, arbetar och rör sig kvarteret kan träffas för att arbeta, snacka och såklart äta och dricka gott. Park Café är ett riktigt bra och matigt café med ett brett utbud av mat, dryck och bakverk, där allt är gjort från grunden säger Oskar Brobacke, Site Manager.

Park Café kommer även att erbjuda gästerna ett brett spektrum av innovation och möten. Under året kommer inspirationsföreläsningar och aktiviteter att arrangeras för besökare och The Parks medlemmar.

– Mat och dryck står alltid i centrum. Vi vill dock kunna erbjuda våra medlemmar och besökare det lilla extra. Genom att skapa förutsättningar för oväntade möten och inspiration med föreläsningar och andra roliga aktiviteter hoppas vi kunna ge de som arbetar, besöker och bor här nya idéer och upplevelser, säger David Knutsson, lanseringsansvarig The Park.

Stockholmsverken fylls med mer liv och rörelse där utbudet av mat och dryck kommer fortsätta växa.

– The Park är en av de mest spännande organisationerna inom co-working. De har en speciell välkomnande känsla och en inkluderande kultur som gör att medlemmar och besökare snabbt känner sig hemma. Park Café blir ett klockrent och inte minst ett välsmakande tillskott till Stockholmsverken som jag tror att många kommer att uppskatta, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Park Café öppnar 25 mars och har öppet 07:30-17 på vardagar och 9-16 på helger.

Foto: Mattias Barsk, Arctic Minds