Nyheter

Bzzt Stockholm hittar ny vd på Clas Ohlson

Den 1 juni börjar Mirja Ahrén som vd för Bzzt Stockholm AB. Hon kommer senast från Clas Ohlson där hon har varit regionchef för Stockholm. Sven Wolf, en av grundarna och vd för moderbolaget Bzzt AB, ser fram mot att få in ny kraft i det växande dotterbolaget.
– Vår lönsamhet har förbättrats kraftigt och tiden är inne för verksamheten i Stockholm att ledas av en egen vd – och Mirja är perfekt för jobbet! Hennes vilja att ta tag i utmaningar kombinerat med hennes erfarenhet av att leda stora personalgrupper mot gemensamma mål är väldigt värdefull för ett bolag som skapar så många arbetstillfällen som vårt, säger Sven Wolf vd på Bzzt AB.
Mirja Ahrén ser fram mot att leda Bzzt Stockholm in i en ny fas.
– Det här känns väldigt inspirerande. Jag ser fram mot att få jobba med hållbar utveckling tillsammans med Bzzt-gänget, det ska bli jättekul. Det de har åstadkommit hittills är fantastiskt och utmaningen nu är att bygga vidare på det så vi kan nå ännu bättre resultat, säger Mirja Ahrén.
Under 2019 ska Bzzt Stockholm fördubbla fordonsflottan. Redan i april rullar ett dussin nya podar ut på gatorna och rekrytering av nya förare pågår. Samtidigt lanseras Bzzt for Business, en helt ny taxitjänst för företag som vill resa utsläppsfritt, snabbt och billigt i innerstan.
Sven Wolf kommer fokusera helt på jobbet som vd för Bzzt AB där det nu rustas för internationell expansion. För två veckor sedan offentliggjordes affären med Clean Motion i Indien, bolagets första kund utanför Sverige.