Nyheter

Hon tar över Sollentuna Centrum

I början på augusti får Sollentuna Centrum ny centrumchef då Carl Isaksson kliver av tjänsten efter trogen tjänst i över ett årtionde. Thon Property har rekryterat en vass efterträdare med långvarig erfarenhet i branschen. Pia Meijer blir ny centrumchef på Sollentuna Centrum.

Efter elva och ett halvt år som centrumchef på Sollentuna Centrum tar Carl Isaksson steget över till pensionärslivet. Carl har med stadig hand visat vägen och utvecklat köpcentrumet i Sollentuna till nya höjder med både omsättnings- och besöksrekord under 2018.

Under det senaste året har bland annat restaurang Egon, Hemtex, Cutters samt Normal etablerat sig och inom kort öppnar även restaurang Paco´s.

Det står nu klart att det blir Pia Meijer som får möjligheten att ta över stafettpinnen i höst. Hon lämnar då uppdraget som centrumchef via CBRE på Sturegallerian. Pia har över 30 års erfarenhet av strategiskt och operativ fastighetsförvaltning hos både kommunala och privata svenska bolag samt även flera olika internationella ägare.