Nyheter

Scandinavian XPO rekryterar Anna Bauer som Business Director

I november 2020 kommer den 40 000 kvm stora mötes- och eventanläggningen Scandinavian XPO vid Arlanda stå klar. Rekryteringen av Anna Bauer till rollen som Business Director är en del av etableringsprocessen. Hon tillträder sin nya roll i maj 2019 – 18 månader innan öppning.
 Att få komma in i ett tidigt skede i skapandet av denna fantastiska mäss-, mötes- och eventanläggning i anslutning till Arlanda känns otroligt spännande, jag ser verkligen fram emot det! Att med min bakgrund få utveckla en toppmodern B2B-anläggning tillsammans med de starka aktörer som står bakom detta projekt är en dröm jag haft och som nu blir sann. Att Nordic Choice Hotels finns på plats och även storsatsar i anslutning till oss är också ett kvitto på att läget är helt rätt!
Anna Bauer har mångårig erfarenhet inom eventbranschen och kommer närmast från två år i rollen som Business Director på Nine Yards – en brand experience-byrå med sju pallplatser i rad i Årets Byrå och som i förra veckan vann Bästa B2B Event i Gyllene Hjulet.
Innan det ledde hon arbetet med affärsområdet B2B och galor på Sveriges största arenor – Stockholm Live – i över fem år.
Staffan Littmarck – VD på Scandinavia XPO – är nöjd med rekryteringen.
– Anna Bauer har precis de egenskaper vi söker; ett enormt kontaktnät och stor värdefull kunskap inom B2B-segmentet både från tiden på Stockholm Live men också från många år i byråbranschen. Hon vet vilka krav som ställs på en anläggning för att den ska vara attraktiv för våra framtida kunder.
Scandinavian XPO kommer tillsammans med Nordic Choice Hotels att erbjuda 420 rum under samma tak, och över 20 000 kvm utställningskapacitet i tre hallar inklusive entréytor och restauranger. Scandinavian XPO etableras mitt i ett kommunikationsnav med flyg, regionaltåg och Arlanda Express till Arlanda samt regionaltåg, pendeltåg och bussförbindelser till Märsta.
För bilister angörs Scandinavian XPO direkt via E4 där också ett par tusen parkeringsplatser finns tillgängliga.