Nyheter

Regina Kevius ny kommundirektör i Upplands Väsby

Regina Kevius blir ny kommundirektör i Upplands Väsby kommun. Hon tillträder sin nya tjänst i mitten av augusti 2019.

Regina Kevius är i dag stadsbyggnads- och exploateringschef i Sundbybergs stad och har även tidigare arbetat med olika stadsbyggnadsprojekt, bland annat då hon var planeringschef i Danderyds kommun. Hon har också en bakgrund inom politiken och var under mandatperioden 2010-2014 stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholms stad.

– Med Regina Kevius får vi en driven ledare som är van vid att tänka utveckling och att få alla delar i samhällsplaneringen att gå ihop. Regina Kevius tillträder sin tjänst redan i mitten av augusti och vi hälsar henne varmt välkommen till Väsby, säger kommunstyrelsens ordförande Oskar Weinmar (M).

Regina Kevius har en civilingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Upplands Väsby är en spännande kommun med höga ambitioner. Väsbybornas bästa ska stå i fokus i allt vi gör. Jag ser fram emot att tillsammans med kommunens medborgare, medarbetare och politiker få möjligheten att utveckla Upplands Väsby, säger Regina Kevius.

Foto: Mats Håkanson