Nyheter

Comfort förstärker i Stockholmsområdet

Comfort-kedjan försätter att förstärka i Stockholmsområdet. Från och med maj är Kistabaserade MR Rör associerad medlem. MR Rör grundades 2004 och ägs av Martin Edvinsson.Bolaget har 14 anställda, omsätter ca 37 miljoner kronor och är främst verksam inom entreprenad och service.

– I och med att vi blir medlemmar i Comfort får vi tillgång till både affärsutveckling och stöd i bland annat kvalité och marknadsföring. Det är viktigt för oss att få tillgång till samarbeten både inom Comfort och deras avtalspartners för att vi ska kunna fortsätta växa, säger Martin Edvinsson, ägare och VD på MR Rör.

-MR Rör är ett starkt bolag som kommer kunna stärka kedjans erbjudande. Stockholm är ett ständigt växande området så det känns bra att vi fått in ytterligare ett bolag här, säger Göran Swedérus, VD på Comfort-kedjan.

MR Rör i korthet

Företagsnamn: MR Rör AB

Ägare: Martin Edvinsson

Antal anställda: 14 st

Omsättning: ca 37 miljon

Huvudsakligt upptagningsområde: Storstockholm & Mälardalen

Huvudsaklig kundkategori: Entreprenad & service

Medlem i Comfort fr om: Maj 2019