Nyheter

Träffa Huge på Huddingedagen

Det blir roliga aktiviteter för stora och små. Huddingedagen, som är 25 maj klockan 10.00-16.00 i Sjödalsparken, kommer att bjuda på ett antal barnaktiviteter. Det kommer även att finnas många olika idrottsaktiviteter att prova på. Huge är självklart också på plats för att träffa deras hyresgäster och andra. De bjuder på honung från egna bikupor och kommer ha roliga tävlingar.

I Huges monter kommer det gå att smaka honung från deras egna bikupor. Det kommer också finnas möjlighet att vinna honung.

Om Huddingedagen:
Den 25 maj 2019 mellan klockan 10-16 arrangerar Huddinge kommun ett stort event i Sjödalsparken, Huddingedagen, med cirka 5 000 besökare varje år. I år är det 26:e året Huddingedagen arrangeras. Här samlas företag, föreningar och våra politiska partier för att träffa Huddinges invånare. Förutom alla utställare bjuds det på barnaktiviteter, loppmarknad, prova på olika idrotter, drop-in vigsel med mera. Glömstapoolen är som vanligt på plats där du kan ta fästingspruta.

Mer info:
Huddinge kommuns hemsida kan du läsa mer om vad som händer på Huddingedagen.

Bild: Huddinge kommun