Nyheter

Bella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna

Under flera år har Einar Mattsson nominerat talangfulla medarbetare till denna utmärkelse. I år är det Bella Hedbom, 32 år, som man hoppas blir finalist och vinnare.

Utdrag ur nomineringstexten:
”Bella är en driven talang med ett stort intresse för ledarskap. Hon har ett tydligt och ödmjukt ledarskap vilket hjälper henne att åstadkomma resultat oavsett uppgift och ansvar. I alla sina samarbeten ställer hon på ett vänligt men bestämt sätt krav på underentreprenörer och kollegor, samtidigt som hon med sin energi outtröttligt motiverar dem som hon samarbetar med och leder. Hon får andra att leverera det där lilla extra.”

Bella har både renoverings- och nyproduktionskompetens. Idag är hon anställd som entreprenadingenjör inom ROT, och har under de två senaste åren också jobbat inom ett stort nyproduktionsprojekt, Nova Park, i Hagastaden där är hon ansvarat för ekonomiuppföljning och ekonomistyrning.

Bella har yrkesväxlat och jobbat sig upp inom koncernen
Bella började sin karriär inom Einar Mattsson som medarbetare i vårt servicecenter. Sedan 2013 har Bella arbetat inom Einar Mattsson Byggnads AB. Först som ROT-koordinator och sedan fyra år tillbaka som entreprenadingenjör.

Bilden:
Bella Hedbom, som är nominerad till det ärofyllda priset ”Årets unga fastighetskvinna”.
Foto: Einar Mattsson