Nyheter

Ikano Bostad bygger 52 hyresrätter i Sköndal

Idag togs första spadtaget på Ikano Bostads hyresrättsprojekt i Sköndal utanför Stockholm. Tidigare i våras byggstartade Ikano Bostad ett vårdboende med 72 vårdlägenheter i samma kvarter.

Tillsammans med Åsa Andersson, Vd på Stiftelsen Stora Sköndal, tog Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende på Ikano Bostad och Sara Coletti, arbetschef entreprenad på Ikano Bostad första spadtaget på det som kommer att bli 52 hyresrätter i Sköndal söder om Stockholm. Sedan tidigare har Ikano Bostad påbörjat byggnationen av 72 vårdlägenheter samt 21 stödbostäder och ett café.

Utöver de 52 hyresrätterna kommer Ikano Bostad i samma byggprojekt även att bygga sex LSS-lägenheter och ett kontor som beräknas stå klara till våren 2021. Vårdlägenheterna, stödbostäderna och caféet beräknas stå klart till hösten 2020.

Bilden:
Sara Coletti, arbetschef entreprenad, Ikano Bostad, Åsa Andersson, Vd, Stiftelsen Stora Sköndal och Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende, Ikano Bostad.
Foto: Ikano Bostad