Nyheter

Nya medarbetare på Tyresö Bostäder

Tyresö Bostäder förstärker organisationen med tre nya medarbetare inom fastighetsförvaltning, kommunikation och besiktning.
Daniel Sedighha Mattsson blir ny fastighetschef med ansvar för förvaltning, drift och underhåll. Daniel tillträder den 19 augusti och kommer närmast från Familjebostäder där han har arbetat som områdes- och verksamhetschef och nu senast som chef för trygghet och säkerhet.
I samband med detta har Tyresö Bostäder utsett Jan Stenman som ny verksamhetsutvecklare med inriktning på verksamhetsstöd, affärsstöd, hållbarhet och digitalisering. Jan har tidigare haft rollen som förvaltningschef på Tyresö Bostäder.
Vidare har även Björn Strandljung rekryterats som ny besiktningsman och Annika Dellensjö som ny kommunikatör.
– Det är verkligen roligt att välkomna tre nya medarbetare som förstärker vår organisation inom fastighetsförvaltning, kommunikation och underhåll. Detta samtidigt som vi i vårt fortsatta utvecklingsarbete drar nytta av Jans mångåriga erfarenhet och kan sätta ytterligare fokus på hållbarhet och den digitala transformationen, säger Maria Öberg, VD på Tyresö Bostäder.