Nyheter

Kungsleden hyr ut 700 kvm på Gärdet till restaurang Eatery

Kungsleden har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med restaurang- och konferenskedjan Eatery avseende 696 kvm i fastigheten Stettin 6 på Tegeluddsvägen 100 i Stockholm.

– Gärdet ingår i Stockholms mest spännande stadsutvecklingsområde, Norra Djurgårdsstaden, och vi ser en stadigt ökande efterfrågan i området. Vi är mycket glada att få Eatery som hyresgäst och tror att deras utbud kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till hela området, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

Stettin 6 på Tegeluddsvägen 100 ingår i Kungsledens kluster Stockholm City Öst som består av fyra fastigheter om totalt cirka 90 000 kvm. Fastigheten genomgår en modernisering och Eaterys restaurang kommer att etableras i en ljusgård i entréplan med god access från gatan.

– Vi får väldigt fin respons för vårt koncept och det känns bra att vi kan fortsätta vår expansion genom att öppna i denna spännande del av Stockholm. Vårt mål är att skapa en destination för dem som arbetar och bor i området och på sikt vill vi kunna erbjuda även konferens- och co-working-ytor, säger Martin Sandgren, styrelseordförande och en av ägarna till Eatery, en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har fem etableringar i Stockholmsområdet.

Tillträde är beräknat till våren 2020.