Nyheter

Järntorget produktionsstartar 25 lägenheter i projektet Vista, Traneberg

Brf Vista är fantastiskt beläget på Tranebergs höjd. Projektet omfattar totalt 25 lägenheter fördelade på två hus om 7 våningar. Lägenheterna på de översta våningarna har magnifik utsikt över Stockholm, Kungsholmen och Bromma. Alviks Torg ligger på ca 10 minuters gångavstånd från Vista som också har mycket goda kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussar.

– Det är alltid en speciell känsla när vi får sätta spaden i marken och vi är glada att vårt fina projekt Vista nu är under produktion. Det är viktigt för både våra kunder, oss som aktör och marknaden i stort att projekten startar, säger Fredrik Arpe, VD, Järntorget Byggintressenter.

Över 600 bostäder i pågående produktion
Vista är Järntorgetkoncernens andra produktionsstart inom en tidsperiod om mindre än två månader. I juli produktionsstartade dotterbolaget Abacus Bostad 131 studentbostäder i Ruddammen, Stockholm. Det innebär att Järntorgetkoncernen nu totalt har över 600 bostäder i pågående produktion.

Bild: Järntorget