Nyheter

Malin Hart Randes OBOS nya Regionchef i Stockholm

I september 2019 börjar Malin Hart Randes som Regionchef för OBOS Projektutveckling region Stockholm. Uppdraget innebär att fortsätta bygga verksamheten och projektportföljen i regionen.

Malin kommer närmast från en roll som Marknads- och försäljningschef inom Veidekke Bostad. I sin nya roll som regionchef i Stockholm kommer hon att ha det yttersta ansvaret för de två affärsbenen OBOS Projektutveckling och OBOS Kommersiellt för regionen.

– OBOS är på framfart i Sverige, säger David Carlsson. Förra året levererade vi bostäder till 165 kommuner i Sverige, och bara i Stockholmsregionen driver vi 17 bostadsprojekt just nu. Vi har helt enkelt en stor tillväxt i regionen som det är viktigt att vi fortsatt värnar om, både ur ett kvalitetsperspektiv och ett lönsamhetsperspektiv. Inte minst blir detta viktigt när vi nästa år lanserar OBOS medlemsprogram i Sverige.

Sedan hösten 2018 har Jan Johansson varit tillförordnad Regionchef för Stockholm. När Malin tar över tjänsten kommer han att återgå till sin roll som Affärschef inom OBOS Projektutveckling.

– Vi tackar Jan för hans goda insats och gläder oss samtidigt åt att Malin ska börja hos oss, säger David Carlsson. Hennes bakgrund som Marknads- och Försäljningschef innebär att hon är rustad för att hantera byggbranschens rörlighet, samtidigt som hon kommer att tillföra kunskap om den lokala marknaden.

Malin Hart Randes tillträder sin nya roll den 2 september.

– Jag ser fram emot att vara med på den ambitiösa resan som OBOS siktar på i Sverige. Det är ett spännande företag som verkligen har förutsättningar att växa i den här marknaden. Efter många bra år på Veidekke, är jag redo för nästa steg. Att anta utmaningen med att leda och expandera Stockholmsregionen känns som en fantastisk möjlighet, säger Malin Hart Randes.

Bilden:
Malin Hart Randes – OBOS nya regionchef i Stockholm.