Nyheter

Intern talang gör comeback på Clarion Hotel Arlanda Airport

Carin Granqvist tillträder som Business Controller på Clarion Hotel Arlanda Airport. Carin arbetade på hotellet för fem år sedan med bokföring och återvänder nu till en ledande roll.

– Jag är så otroligt glad och förväntansfull över möjligheten att få komma tillbaka till Clarion Hotel Arlanda Airport. Både jag och hotellet har under åren samlat på oss erfarenheter och jag ser oerhört mycket fram emot att komma tillbaka och se på verksamheten med nya ögon, säger Carin Granqvist, tillträdande Business Controller på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Carin började sin karriär i receptionen på Quality Airport Hotel Arlanda för 12 år sedan och har sedan dess arbetat på ett flertal hotell inom Nordic Choice Hotels, bland annat på ekonomiavdelningen på Clarion Hotel Arlanda Airport. Nu när hon återvänder gör hon det med erfarenhet som hotellchef och nu senast Business Controller på Quality Hotel Friends.

– Carin är en driven och modig medarbetare som målmedvetet utvecklats sen hon började inom Nordic Choice Hotels. Det känns fantastiskt kul att tillsammans med Carin och teamet på Clarion Arlanda skapa nya upplevelser och ta hotellet in i framtiden. Jag blir också glad att vi som arbetsgivare lyckas med det viktigaste, kompetensförsörjningen, säger Björn Callin, VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

Carin tillträder sin tjänst på Clarion Hotel Arlanda Airport den 1 november.