Nyheter

Säljstart för Veidekkes radhus i Kallhäll

I Kallhäll utanför Stockholm bygger Veidekke Bostad ett nytt bostadsområde inom ramen för projektet Kallhällsparken. I området har det redan byggts 146 lägenheter som alla är sålda och nu återstår endast byggnationen av fyra radhus innan projektet är helt färdigställt.

De nya radhusen är i tre plan och har fem till sju rum och kök samt en egen takterrass. Husen har en boyta om 130 kvm och de säljs från 3.650.000 kr. Säljstart sker den 15 september.

– Intresset för Kallhällsparken har varit stort och vi har sålt ungefär fyra lägenheter i månaden sedan säljstarten i november 2015. De allra flesta har flyttat in och alla de boende som jag har talat med trivs väldigt bra i området. Med det som utgångspunkt känns det särskilt roligt att nu kunna säljstarta de sista bostäderna i projektet, säger Fredrik Näverfelt, säljansvarig Veidekke Bostad.

Kallhällsparken har på kort tid blivit ett område som folk känner till och de nya bostadshusen ramar in den fina intilliggande parken. Området karaktäriseras av naturfärgade fasader, sedumtak och växtnät på lägenhetshusen. De boende har nära till det mesta och strax intill finns förskolor, skolor, idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når man även Kallhälls centrum och pendeltågsstationen.