Nyheter

Clas Ohlson öppnade en ny butik på Östermalm

Klockan 10:00 idag slog Clas Ohlson upp portarna till en ny butik i köpcentrumet Fältöversten på Östermalm i Stockholm.

Butiken är av det mindre formatet ”Compact store” och utöver ett brett produktsortiment och en kundservice i världsklass erbjuder butiken tjänsten Hämta i butik, en blandning av digital och fysisk handel, där kunden beställer en vara online och hämtar i butik inom fyra timmar. Dessutom kan produkter som inte finns i ordinarie sortiment enkelt beställas till butiken och hämtas av kund inom några dagar.

– Den nya butiken i Fältöversten är centralt belägen i ett köpstarkt område och gör att vi förtätar vårt butiksnätverk i Stockholm och blir ännu mer tillgängliga för våra kunder. Alla inblandade har jobbat hårt med att färdigställa butiken och jag är övertygad om att den med ett noga utvalt utbud av både produkter och tjänster kommer bli mycket uppskattad på Östermalm, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.