Nyheter

Bonava startar försäljningen av 30 prisvärda hem i Haninge

Bonava startar försäljningen av 30 bostäder i Haninge, Stockholm. Det är den andra etappen av tre i området som totalt kommer att omfatta cirka 110 hem. De första bostäderna förväntas överlämnas till kund under det första kvartalet 2021.

– Det är med glädje vi kan erbjuda fler prisvärda och Svanenmärkta hem som många människor kan efterfråga. Att kunna erbjuda nyproducerade hem strax utanför Stockholm för 2 750 000 kronor är ett bevis på att vi är på rätt väg mot vår vision, säger Fredrik Hemborg, affärsområdeschef, Bonava Sverige.

Det aktuella grannskapet är familjevänligt och ligger nära naturen i en charmig trädgårdsstad. I projektet ska platser för social samvaro upprättas, såsom en lekplats och en grillplats på gården.

Inom cykelavstånd finns Västerhaninge centrum med affärer, kommunikationer och Årsta havsbad.

Försäljningen startar på bonava.se den 17 november kl. 18.

Bild: Bonava