Nyheter

Sundbybergs hetaste mäklarduo gör entré hos HusmanHagberg

Fastighetsmäklarna Jessica Toubal och Sebastian Scherdin står tillsammans för ca 10% av alla bostadsförsäljningar i Sundbyberg. Efter ett antal år som anställda mäklare har de nu valt att driva eget mäkleri i Sundbyberg. Detta gör de tillsammans med två nya kompanjoner inom HusmanHagberg.

– Vi hade självklart kunnat starta helt eget, säger Jessica, men nu fick vi chansen att kliva in i en redan existerande verksamhet under ett väletablerat varumärke, som HusmanHagberg är. Våra nya kompanjoner driver sedan länge flera kontor inom fastighetsmäklarkedjan, så vi kommer till ett väl fungerande företag. Det skapar bra förutsättningar för oss att få en flygande start.

– Vi är otroligt glada över att ha fått den här möjligheten, flikar Sebastian in. Vi har nätverket, kontakterna, erfarenheten och kan marknaden i Sundbyberg utan och innan. Att få använda oss av det som franchisetagare hos HusmanHagberg känns otroligt inspirerande.

De sedan tidigare franchisetagarna Siyar Hamidanoglu och Ramzi Hamam är väldigt nöjda med den nya laguppställningen på HusmanHagberg i Sundbyberg.

– Ramzi och jag driver sedan länge HusmanHagberg inom tre olika distrikt; Sundbyberg, Solna och Kista. Ramzi fokuserar på Kista och jag på Solna, så det känns väldigt bra att ha stärkt upp med två nya kompanjoner för Sundbyberg, säger Siyar.

Regionchefen för HusmanHagbergs Stockholmsregion, Jim Palmquist, är mer än nöjd.

– Vi har en fin utvecklingskurva inom HusmanHagberg i Stockholmsregionen och det är otroligt roligt att fortsätta expansionen genom att ytterligare två framgångsrika mäklare väljer att komma till vår familj. Mitt mål, då jag tog jobbet som regionchef för ca två år sedan, var att skapa en vinnande kultur som attraherar stjärnmäklare till vår kedja. Jessica och Sebastian ett kvitto på att vi verkligen lyckats med det. Både Jessica och Sebastian är oerhört meriterade och jag är säker på att de kommer att fortsätta nå stora framgångar på sin marknad, säger Jim.