Nyheter

Bonava startar produktion av 30 prisvärda hem i Haninge

Bonava startar produktion av 30 bostäder i Haninge, Stockholm. Det är den andra etappen i området som totalt kommer att omfatta cirka 110 hem. De första bostäderna i denna etapp förväntas överlämnas till kund under det första kvartalet 2021.

– Att nu erbjuda Svanenmärkta hem på 101 kvadratmeter för 2 750 000 kronor strax utanför Stockholm är i linje med vår strategi att utveckla prisvärda bostäder för människor med vanliga inkomster, säger Fredrik Hemborg, affärsområdeschef, Bonava Sverige.

Det aktuella grannskapet är familjevänligt och ligger nära naturen i en trädgårdsstad. I projektet ska platser för social samvaro skapas, bland annat en lekplats och en grillplats på gården. Inom cykelavstånd finns Västerhaninge centrum med affärer, kommunikationer och Årsta havsbad.

Bild: Bonava