Nyheter

SISAB avslutade 10-talet med 20.000 nya elevplatser

Sedan 2016 har SISAB levererat omkring 5.000 nya elevplatser varje år. När vi nu går in i ett nytt decennium sammanfattar man med att ha levererat fler än 20.000 nya elevplatser till Stockholms barn och unga – på bara fyra år. Totalt tillhandahåller man nu omkring 140.000 elevplatser.

Utmaningarna med att leverera elevplatser i takt med en starkt växande stad har varit verklighet SISAB en längre tid. Med stor kompetens inom bolaget och goda samarbeten med konsulter, entreprenörer, utbildningsförvaltningen och stadsdelarna har SISAB skapat förutsättningar för bästa möjliga start i stadens skolor och förskolor.

– Våra projekt pågår överallt och vi står väl rustade i rollen som Sveriges ledande skolfastighetsbolag. 2021 firar SISAB 30 år och med nästan tre decennier i ryggen kan vi med säkerhet säga att vi är experter på utbildningsmiljöer, säger Claes Magnusson, vd SISAB.

Som alltid när SISAB bygger nytt handlar det om att skapa goda inomhusmiljöer och ge kunden mycket för pengarna. Under åren som kommer ska flera tusen ytterligare elevplatser tillskapas.

– Vi ser att behovet av fler elevplatser finns kvar och med goda samarbeten kommer vi att kunna leverera utbildningsmiljöer i takt med att staden växer, säger Claes Magnusson.

Bild av Sara Torda från Pixabay