Nyheter

Säljstart i Brf Skulpturparkens andra etapp

Torsdag den 5 mars klockan 19.00 startar den sista etappen där 44 bostäder i Brf Skulpturparken i Sköndal släpps till försäljning.

Priser och planlösningar för de 44 bostäderna i hus 3–5 är nu publicerade i bostadsväljaren på brfskulpturparken.se. På webbplatsen hittar du också mer information om lägenheterna, området, husen och kontaktuppgifter till mäklarna. Nästa visning på plats sker den 25 februari klockan 17.00-18.00.

Digital säljstart på brfskulpturparken.se

Vill du vara bland de första att välja bostad i denna etapp (#2) anmäler du köpintresse torsdag den 5 mars klockan 19.00 på brfskulpturparken.se. Mäklarna kontaktar intresserade i turordning.

Om Skulpturparken:
Utbudet av lägenheter i Skulpturparken består av ettor, tvåor, treor och fyror i varierade storlekar. Gemensamt för alla bostäder är att de erbjuder stort ljusinsläpp, material av hög kvalitet och moderna hjälpmedel för ett bekvämare vardagsliv. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats. Lägenheterna i etapp 2 har inflyttning med start augusti 2020. På brfskulpturparken.se hittar du mer information om projektet och kommande visningstillfällen.

Bild: Pixabay