Nyheter

Kungsleden flyttar sitt huvudkontor till Värtahamnen

Nu står det klart att Kungsleden flyttar sitt huvudkontor till The Rotterdam District i Värtahamnen. I den egna fastigheten skapas ett nytt innovativt, inspirerande huvudkontor och ett showroom. Inflyttning planeras ske 2021.

– Kungsledens etablering av huvudkontor i Värtahamnen är en viktig milstolpe för området. Det indikerar att det finns en stark tro på Värtahamnen och är ytterligare ett bevis på att fastighetsägare ser den nya stadsdelen som en viktig och spännande del av Stockholm, säger Kristina Alvendal från Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

– Vi är föregångare inom kontor och vill skapa ett nytt innovativt showroom som kan inspirera kunder, investerare, medarbetare och besökare. Genom flytten ser vi till att tillsammans med våra hyresgäster utveckla Värtahamnen till ett kreativt nav och attraktivt affärsdistrikt, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

Kungsledens satsning är ett led i arbetet med att utveckla konceptet The Rotterdam District till moderna och flexibla kontorsmiljöer. The Rotterdam District består av cirka 21 000 kvm uthyrningsbar kontorsyta. Projektet omfattar även en restaurang och möjlighet till café eller servicebutik.

Bilden:
The Rotterdam District, Hangövägen 18 – 20, Stockholm.
Bild: Kungsleden