Nyheter

Looström rekryterar fyra konstruktörer

Looström breddar kompetens- och erfarenhetsbasen ytterligare och rekryterar fyra erfarna konstruktörer till ledande positioner. Dessutom inrättas en ny roll, chef Tekniskt stöd för att stötta med spetskompetens i komplexa projekt.

För att möta den ökade efterfrågan av Looströms tjänster har organisationen förstärkts med 4 nya erfarna konstruktörer där alla tillträtt under första veckan i mars. Med nyrekryteringarna växer Looström ytterligare och består idag av 40 medarbetare.

Nyrekryteringar:

Josefine Andersson – Avdelningschef (senast Stuctor)

Lars Spång – Senior uppdragsansvarig konstruktör (senast BTB)

Payam Jamshidi – Senior uppdragsansvarig konstruktör (senast AFRY)

Linn Ekwurtzel – Handläggande konstruktör (senast KE-gruppen).

– Vi på Looström är väldigt glada över att förstärka teamet med dessa fyra kompetenta, erfarna och drivna konstruktörer, säger Björn Sjögreen, VD.

Thorbjörn Dorbell får en ny roll som chef Tekniskt Stöd

För att utveckla arbetssätt och stötta med spetskompetens inrättas även en ny roll, chef Teknisk Stöd på Looström. Den nya rollen är på 50% och kommer tillträdas av Thorbjörn Dorbell den 1 september 2020. Han kommer kombinera rollen med att vara pensionär på halvtid. I rollen ingår även att vara rådgivare till våra beställare i tidiga skeden. Thorbjörn avslutar sin tjänst som Uppdragsansvarig konstruktör den 30 april och är sedan tjänstledig mellan 1 maj och 31 augusti för att njuta av sommaren och släktforska.

– Vi ser fram emot att välkomna Thorbjörn till sin nya tjänst från den första september och jag är övertygad om att han med sin stora kompetens och långa erfarenhet kommer passa utmärkt för sin nya roll, säger Björn Sjögreen, VD.

Om Looström:
Looström – den hållbara konstruktionsbyrån grundades 1903 och består idag av cirka 40 huskonstruktörer. Bland pågående projekt återfinns just nu bland annat Östermalms Saluhall, Scandinavian XPO, Vildmannen 7, ett flertal flerfamiljshus samt ett 10-tal skolor och förskolor.

Bild: Looström