Nyheter

XL-BYGG är bäst i branschen på kundbemötande

I en färsk rapport från konsultföretaget Daymaker får XL-BYGG toppbetyg för sitt kundbemötande. XL-BYGG rankas som bäst i byggvaruhandeln och tar plats på topp tio-listan för hela detaljhandeln.

Daymakerindex har sedan 2009 rankat kundbemötande för kedjor i detaljhandeln. Undersökningen mäter kundbemötandet utifrån ett antal olika parametrar med hjälp av mystery shoppers. Resultaten redovisas i procent där 100 procent är full pott för alla betygskriterier. XL-BYGG når 84,2 procent vilket placerar kedjan i topp i sin kategori.

– Våra kunder är det viktigaste vi har, därför har vi drivit ett fokuserat kundnöjdhetsprojekt i två år nu där målet är att vara branschens bästa lagspelare. Det här är ett kvitto på att vårt och handlarnas arbete ger utdelning, säger XL-BYGGs försäljningschef, Tomas Hedman Strömhielm.

Läs hela undersökningen från Daymaker här:

Bild: XL-Bygg