Nyheter

Nu blir Stockholmsmässan tillfälligt sjukhus

Stockholmsmässans lokalytor görs nu  tillgängliga för uppförande av vårdplatser.

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning och ägs sedan 1964 tillsammans av Stockholms Handelskammare och Stockholms stad.

– Hela regionen står inför en extraordinärt stor utmaning som kräver ledarskap, mod och samarbete. För oss är det självklart att i denna prövande tid hjälpa till på alla sätt vi kan, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare. Samt vice ordförande för Stockholmsmässan.

– Det är av största vikt att vi stärker vår förmåga att möta coronapandemin för att minska risken för mänskligt lidande. Vi har verkat för regionens välmående under 120 år i såväl bättre som svårare tider och det tänker vi fortsätta göra, säger Andreas Hatzigeorgiou.