Nyheter

Stenvalvet tecknar nytt 13-årigt hyresavtal med Vardaga

Fastighets AB Stenvalvet hyr ut ca 4 600 kvm på ett 13-årigt hyresavtal till Vardaga i Rönninge i Stockholm. Fastigheten är ett boende för äldre.

Stenvalvet har tecknat ett nytt hyresavtal med Vardaga, som är en del av Ambea-koncernen gällande fastigheten Rosstorp 2 i Rönninge. Fastigheten kommer att genomgå en omfattande ombyggnation och hyresgästanpassning. Vid färdigställandet kan Vardaga välkomna 64 nya omsorgstagare till fastigheten. Projektet ligger helt i linje med Stenvalvets strategi att utveckla fastigheter i det egna beståndet.

– Äldreboendet Villa Rosstorp ligger i en anrik och vacker fastighet och till hösten ser vi fram emot att välkomna omsorgstagare till nyrenoverade och anpassade lokaler, säger Susanne Sjöberg, regionchef Vardaga.

– Vi är glada över att ha tecknat ett långt hyresavtal med Vardaga och nu kan vi påbörja ombyggnationen av fastigheten i Rönninge åt dem. Det finns ett behov av boendeplatser för de äldre och det känns bra att projektet kommer att vara färdigt för inflytt av nya omsorgstagare i september, säger Christer Saletti regionchef Nord på Stenvalvet.