Nyheter

Oscar Properties skjuter upp årsredovisningen för andra gången

Bostadsutvecklaren Oscar Properties skulle ha släppt sin årsredovisning för 2019 under tisdagen, enligt ett pressmeddelande från i fredags. Men på tisdagskvällen meddelar bolaget att årsredovisningen skjuts upp igen, denna gång till ”senast den 9 juni”.

”Skälet till att slutlig och reviderad årsredovisning inte kan avlämnas i dag är att styrelse och revisorer inväntar kompletteringar i dokumentation och delbetalning av köpeskilling avseende uttalandet om going concern, som är en grundläggande förutsättning för redovisningen,” skriver bolaget i tisdagens pressmeddelande.

I stället publicerar man en preliminär årsredovisning, som visar en omsättning om 888 miljoner kronor för helåret 2019, samt en rörelseförlust om 211 miljoner kronor.

Sammanlagt såldes 27 lägenheter under året, netto.