Nyheter

Aros Bostadsutveckling byggstartar i Täby

Aros Bostadsutveckling AB fortsätter med hög aktivitet inför sommaren. I Uppsala har den sista av 161 lägenheter i bostadsprojektet K57 i stadsdelen Rosendal sålts. I Täby startas produktionen av 69 nya radhus i projektet Milstena.

K57, som är Aros Bostads första bostadsprojekt i Uppsala, består av totalt 161 lägenheter. Den sista lägenheten att säljas var ett penthouse med takterrass.  Projektet färdigställdes under första kvartalet 2020.

I Skarpäng, Täby, har produktionen av Aros Bostads första småhusområde precis startat. Projektet, som går under namnet Milstena, består av 69 radhus i bostadsrättsform lokaliserade som ett avgränsat bostadskvarter med en gemensam pool. Inflyttning äger rum från och med andra kvartalet 2021.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:

– Vi har haft en intensiv vår på Aros Bostad med flera produktions- och säljstarter samt både nytillkomna och färdigställda projekt. Det känns jättebra att knyta ihop säcken inför sommaren med att sälja den sista lägenheten i Uppsala och parallellt med det ta klivet in i ett nytt segment genom byggnationen av våra radhus i Milstena.