Nyheter

ALM Småa Bostad byggstartar 21 stadsradhus i Vällingby Parkstad

ALM Equitys dotterbolag ALM Småa Bostad byggstartar ytterligare 21 stadsradhus i utvecklingsområdet Vällingby Parkstad. Brf Parkstaden i Råcksta är den femte etappen som bolaget utvecklar i området.

Vällingby Parkstad ligger i ett optimalt läge med några minuters promenad till Råcksta tunnelbanestation. I området finns förskola, skola samt närservice. När området står klart kommer det totalt bestå av cirka 1 400 nybyggda bostäder.

– Stadsradhusen i Vällingby Parkstad ligger i ett unikt kommunikationsnära läge med närhet till service och rekreationsområden. Att kunna byggstarta den femte etappen känns väldigt roligt,  säger Louise Eklund, affärsområdeschef, ALM Småa Bostad.

Byggnationen utförs på totalentreprenad av dotterbolaget 2xA Entreprenad.