Nyheter

Ny VD för XL-BYGG i Tyresö

XL-BYGGs delägarföretag XL-BYGG i Tyresö rekryterar Jens Bodén som ny VD. Jens kommer närmast från Beijer Bygg där han varit filialchef för Bygg-Ole i Saltsjö-Boo.

Jens Bodén har 25 års erfarenhet från företagsledande roller i byggvaruhandeln. Uppdraget som VD på XL-BYGG Palms blir att utveckla delägarföretaget kunderbjudande, kvalitetsarbete och position.

– Det här är ett uppdrag som jag verkligen ser fram emot. XL-BYGG Palms är en komplett bygghandel med en stark förankring i sin lokala marknad. Det finns en kraft och tradition i företaget som ger perfekta förutsättningar för utveckling och expansion, säger Jens Bodén.

XL-BYGG Palms är ett familjeföretag med en 75-årig historia. Det ägs nu av Joakim och Fredrik Palm och startades som ett snickeri av de båda brödernas farfar.

– Jag har känt Jens i många år så för oss var han ett självklart val av ny VD. Han har precis den profil vi söker. Och med tanke på Jens erfarenhet av att jobba i familjeföretag så är jag trygg med att vi kommer att behålla vår personliga prägel, säger Fredrik Palm som nu lämnar VD-posten.

Jens Bodén tillträder som VD den 5 oktober 2020.

På bilden: Bröderna Palm med Jens Boden