Nyheter

Ny affärschef för affärsområde Stockholm Nyproduktion på TL Bygg

Christer är sedan tidigare affärschef för TL Bygg i Uppsala och kommer nu axla rollen även för affärsområde Nyproduktion Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att Christer accepterat att utöka sitt geografiska område att innefatta även Stockholm. Han kan vårt företag, våra arbetssätt och har varit en starkt bidragande orsak till vår starka utveckling inom nyproduktion i Uppsala. Dessutom är han en person och ledare som skapar målinriktade och sammansvetsade team som vi vet kommer passa in perfekt i sin utökade roll, säger Johan Edlund, vd på TL bygg.

Christer har arbetat på TL Bygg sedan 2016 och har under denna tid hjälpt företaget att gå från en relativt anonym spelare till att ha en självklar plats som byggentreprenör i Uppsala. Nu ska han bygga vidare på företagets starka utveckling i huvudstaden.

– Det känns väldigt roligt att anta denna nya utmaning och fortsätta på det fantastiska arbete vår tidigare affärschef Jonas Bölegård gjort inom området. Jag trivs oerhört bra på TL Bygg som är ett företag med ett fantastiskt arbetsklimat, oerhört kompetenta medarbetare och med höga ambitioner. Nu ser jag fram emot alla nya relationer, både interna och externa, och att bidra till att vi når våra högt ställda mål för framtiden, berättar Christer.

Christer tar formellt över ansvaret den 12 september.