Nyheter

Sigma Civil växer i Stockholm med fyra erfarna konsulter

Samhällsbygnadsföretaget Sigma Civil tar nu ytterligare ett steg mot sin målsättning att bli en stark aktör inom svensk samhällsbyggnad. Bolaget växer kontinuerligt och nu får verksamheten i Stockholm ett starkt tillskott i fyra erfarna konsulter med mångårig kompetens inom geoteknik, hydrologi och berg.

Ante Viberg får ansvar för avdelningen och arbetet med att fortsätta utveckla Sigma Civils leveranskapacitet och erbjudande inom geoteknik. Han kommer närmast från Projektengagemang och har mer än 30 års erfarenhet i branschen, ett stort nationellt kontaktnät och ett brett kunnande.

– Vi etablerade en geoverksamhet i Örebro under 2019 och kompletterade under våren med fältverksamhet, så en förstärkning i Stockholmsområdet passar oss väldigt bra i nuläget. Vi kommer att fortsätta stärka vårt erbjudande inom geoteknik och därmed bli en ännu starkare partner åt våra kunder, säger Anders Dannqvist, VD Sigma Civil.

– Det är väldigt roligt att få vara med och utveckla geoverksamheten på Sigma Civil. Vi får nu ett starkt team i Mälardalen som blir en bra bas för vidare expandering, både lokalt och nationellt, säger Ante Viberg. Sigmas entreprenöriella kultur känns helt rätt för oss och passar ihop med hur vi vill jobba och växa, fortsätter Ante Viberg.

På bilden från vänster: Anders Dannqvist, VD Sigma Civil, tillsammans med Jesper Sundberg, Ante Viberg, Rolf Engelheart och Mohammed Al-Naqshabandy som nu förstärker företagets verksamhet i Stockholmsområdet.