Nyheter

Lännen Tractors AB storsatsar i Mälardalen

Lännen Tractors utökar säljkåren genom att rekrytera Kjell Forsén (51 år) som säljare för Lännen och Lundberg till region Mälardalen samt hela vägen upp till Söderhamn för att täcka de kommande behoven för höstens nya lanseringar.

Ett serviceavtal har tecknats med Frewito AB i Bro för att säkerställa eftermarknaden i Mälardalen för både Lännen grävlastare samt Lundberg redskapsbärare.

Kjell utgår ifrån Sollentuna och har kontor hos Frewito i Bro och kommer att vara ute hos kunder och bearbeta marknaden som en viktig del av hans arbetsuppgifter. Han har en gedigen erfarenhet av marknaden och kommer närmast från Söderberg & Haak. Säljrollen har han axlat i hela 30 år tillbaka tack vare sin passion för maskiner.

Frewito AB är ett familjeföretag som grundades redan år 2000. Under de första tio åren var Frewito ett enmansbolag, där grundaren Fredrik Thorburn skötte allt från pappersarbete till reparationerna. Men de senaste åren har många duktiga medarbetare anslutit och företaget har snabbt växt till en av Storstockholms mest välrenommerade verkstäder för entreprenadmaskiner.