Nyheter

Ny arbetschef på Wästbygg region Öst

Wästbygg förstärker sin organisation i region Öst. Stefan Ekström har rekryterats som arbetschef och ska primärt fokusera på kund- och marknadsbearbetning inom det kommersiella segmentet.

– Vi är mycket glada över att ha Stefan Ekström ombord. När Wästbygg nu flyttar fram positionerna i hela Stockholmsområdet blir han en värdefull resurs i det arbetet med sitt goda affärsmannaskap och breda kontaktnät i branschen, säger Susanne Liljedahl, vd på Wästbygg AB.

Stefan Ekström tillträdde sin tjänst under augusti och utgår från Wästbyggs kontor i Stockholm.

– Under den korta tid som jag har varit på Wästbygg har jag lärt känna ett företag med mycket energi och framtidstro. Vi arbetar med en rad intressanta uppdrag idag och min bedömning är att de projekt som kommer ut på marknaden nu passar Wästbyggs storlek och kompetens väldigt bra. Jag ser därför goda möjligheter att ta ytterligare marknadsandelar i och kring Stockholm. Inte minst har Wästbygg en stor konkurrensfördel i sitt strukturerade hållbarhetsarbete, säger Stefan Ekström.